söndag

Hejsan!
Sitter i sängen och gör inte ettt skit! Mår lite illa just nu men jag överlever som vanligt.
Har inte hänt nått speciellt idag, bara chillat som varje söndag!
Är tvingad att gå till skolan i morgon av mamma, inte kul men missar ju en massa annars.
401031_262211727188795_258680417541926_604655_1950289765_n_large

Dagen hittills

Inatt vart det inte så mycket sömn, la mig kl 9 igår kväll. Har vaknat hundra gånger hela natten, har varit vaken sedan kl 4 i morse. Ringde och väckte Robin halv 6 också, känner mig lite elak men hade inget bättre för mig! Och har spytt två gånger också, en gång i morse och för nån timme sedan, inte mysigt!


sängen nästa

Ska ta och droga ner mig en massa och sedan krypa ner under mitt fantastiska täcke och sova, fast först ska jag väl glo på tv som vanligt. ska bara dricka upp mitt te med 100 ton honung i.
Tumblr_m0j0zcrinq1rr3boqo1_500_large
Tumblr_lmtaw2arji1qgsi3ro1_1280_large

Fortfarande sjuk -.-

Hejsan!
Sitter hemma i sängen i min under kläder, fett skönt! Och sedan datorn i fönstret och lyssnar på Erikas Depp lista på spotify, inte för att jag är deppig utan för att den är bra! Är ju fortfarande sjuk och det suger och sedan har jag ju smittat ner Robin, så han är dö sjuk. Jag lyckas ju med allt! Men ska väl plugga lite fysik snart då, hatar verkligen det! Men vi hörs!


På tåget

Hejsan!
Sitter på tåget till huvudstaden, Stockholm. Ska ditt och shoppa och sedan på Avicii, så tagga till 1000!!!
Hoppas att dagen kommer bli super! Dock är jag ju fortfarande sjuk, men idag känner jag mig faktiskt lite bättre, vilket som äger! Hoppas att ni får en lika bra som mig idag iaf! Kommer hem runt 12 halv 1 inatt, så hör kanske av mig då. Sover hemma hos älsklingen inatt, eftersom hans pappa hämtar oss på station. Men hör av mig!


Torsdag

Kom nyss in efter att get hästarna hö i hagen. Var förut i Kumla med mamma, mamma klippte sig, sedan gick vi till banken och jag fixade pengar tills i morgon och efter det handlade mamma mat. Ikväll kommer älsklingen hit och sover och så drar vi till Stockholm, tåget går tio i tio i morgon bitti.


RSS 2.0