Arg!

Idag hade jag och älsklingen åtta fantastiska månader tillsammans, hade en jätte fin och bra dag. Nu ligger jag i sängen och är as trött, ska bli skönt. Vart lite avbruten av att älsklingen ringde mitt i allt ihop. Men som ni kanske fattar fattar är jag arg men INTE på Robin, men är iaf arg eller väldigt irriterad kanske jag ska säga. God natt!


God natt!

Ligger i sängen för att sova så snart som möjligt. Har inte gjort så mycket idag, men fick Robin och rida, stolt över han för att han gjorde det, love you! I morgon har jag och Robin 8 månader tillsammans, så glad över det! Hoppas det blir en jätte bra dag. Sov så gott käraste läsare!


Hejsan

Sitter på folktandvården och väntar på att Robin ska in på undersökning. Är fortfarande förkyld, och det suger! Har inte gjort mycket idag, bara tagit det lugnt. Hoppas på att jag blir frisk i veckan! Ha en trevlig kväll!


God morgon

NU håller jag och Robin på att fixa oss för att åka iväg och göra lite saker, ses sen!

Förkyld -.-

Dagen kommer få spenderas i älsklingens säng ner bäddad. Har blivit förkyld, jätte kul att vara det igen! Får hoppas att jag blir frisk så fort som möjligt. Ha en bra dag!


Blä

Mår så sjukt dåligt! Mår illa ont i huvudet halsen och kanske feber, inte alls kul! Blir iaf pizza ikväll vilket kommer göra kvällen lite bättre. Robin får väl bädda ner mig i sängen ikväll. Ha en trevligare kväll än mig iaf!


Kanske sjuk..

Ligger nu i sängen och kollar tv, Robin åkte precis hem. Tror nästan att jag fått magsjukan, kul! Har spytt en massa, blä! Ska ta och sova så fort jag vet att Robin är hemma. Sen får vi se hur det blir i morgon.


Drar igång bloggen igen!

hejsan!
Nu ska jag sätta igång bloggen igen, hoppas jag orkar och läger ner mer energi som förut igen.
Men Idag så var iaf släkten här och fira mig och min bror, jag fyllde i onsdags och min bror fyller i morgon, så ett stort grattis till han. Vi åt, fika och öppnade paket. Efter all släkt åkt hem uten Michelle som stannade kvar och chilla med mig och Robin. Starta min dator för första gången på typ 2 månader. Skulle lägga över mina bilder från dator til ett usb minne, och insåg att bara mapparna från 09,10 och 11 tog upp ca 52 gb och usb hade bara 32, över 7000 bilder har jag. Så har raderat en del idag. Robin åkte nyss hem och MIchelle gick hem innan han åkte.
Men ska verkligen försöka med bloggandet! I promis!
give me summer!!

RSS 2.0